Blommor med blommor på

Ni som vatt med ett tag och har ett gott minne vet att  blommorSevärt på Sofiero slottsträdgård. Läs Mer ... » som har blommorSevärt på Sofiero slottsträdgård. Läs Mer ... » på sig inte på något sätt trivs i min ömma omvårdnad. De visar öppet sitt missnöje och lever endast en kort stund. De ruttnar, visnar, tappar alla blommor och är bara allmänt fula och dumma så fort de kommer innom mina dörrar. Jag vet inte vad jag gjort för ont i mitt liv som renderar mig detta straff, jag gillar ju blommor, i alla former och färgerRöda rabatten. Läs Mer ... » och man kan väl tycka att de kunde visa mig uppskattning nån gång, men icke.

Blommor utan blommarGiftiga växter - inget för barnfamiljen. Läs Mer ... », alltså gröna växterAhh, tulpanernas tid. Läs Mer ... », har däremot en enorm kärlkek till mig ( och jag ska kanske vara nöjd med det  🙂 )

De växer och frodas och blir högre än vårAhh, tulpanernas tid. Läs Mer ... » takhöjd och måste sågas av, omplanteras och utlokaliseras när de växtPelle lever livet!. Läs Mer ... » sig för stora.

Och tro det eller ej, en av dessa gröna växterAhh, tulpanernas tid. Läs Mer ... » har blommat!

Inte med en blommaGula rabatten. Läs Mer ... » utan med två!

 Och luktade gott gjorde det oxå.

Låt mig få visa, en svärmorstunga med fin fin blomsterfägring 🙂

 Nil satis, nisi optimum — “Endast det bästa är bra nog”

MonneTomtar på loftet. Läs Mer ... » Monsun

 

bloggmaterial 032

 

bloggmaterial 033

 

bloggmaterial 010

 

bloggmaterial 024

 

bloggmaterial 025

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera