Blommor med blommor på

BlommorBilder. Läs Mer ... » med blommorBilder. Läs Mer ... » på, och jag, går inte ihop, de har nåt emot mig, de gillar mig inte :).Så fort dom kommer hem till mig så visar de sig från sin sämsta sida, sin vissna sida. Men ge mig nåt grönt, bara blad, och jag kan få det att växa så att man tillslut får adoptera bort dom för de har växtPelle lever livet!. Läs Mer ... » sig ur huset. Men varje gång jag försöker mig på blommor som ska ha blommor, så blir det bara skit. Nu inför helgerna köpte jag 4 röda begonier och blev tillochmed mobbad på jobbet för detta. För det är kärringvarning på begonier:) Men jag ville ju ha röda blommor i fönstret och julstjärnan den brukar stå som en pinne med en propeller högst upp efter bara några dagar  i min ömma vård.Så de har jag gett upp för länge sedan. Men det hjälpte föga att jag bytte ut Julstjärna mot Begonia. Redan några dagar innan jul så har två av dom ta´t dö på sig själv, eller kanske på varandra. En var faktiskt lite rutten…urrrk. För mycket vattenI hemmet. Läs Mer ... » kanske? Men de andra hade ju fått lika mycket, så vad var den för en vekling? Den andra hade nog dött av leda. Nåväl så där kan det ju inte se ut i mitt fönster när man ska ha fint besök. så det var bara att fara iväg till blomsteraffären för att fylla på med nya begonier……………… trodde jag. Tror att det gått nån epidemi på begonierna för de hade ju bara en i blomsteraffären och den såg inte ett dugg kry ut  så den ville jag inte ha………………… Det blev till att ge med sig och köpa två julstjärnor……….. det hela såg väl hyfsat okey ut på julafton, men dagen efter hade båda julstjärnorna och ytterligare en begonia gett upp  och badStranden har öppnat. Läs Mer ... » på sina bara knän att jag skulle hjälpa dom ur sitt lidande. Det gjordes snabbt och smärtfritt och så ståtade bara en ensam Begonia i vårt vinterfönster, och den är inte ens en gång snygg.

Trist och halv vissen
Trist och halvvissen

Så han för nu en tynande tillvaro på kontoretKontoret helt klart. Läs Mer ... » och jag har införskaffat 4 vita våreldar som står och är fräscha i fönstret……………………… få se hur länge dom är det………………………? Får nog komma på en annan lösning till nästa år för detta blir både trist och dyrt. Plastblommor kanske?😉

Begonia
Begonia

MonneJakten på våren. Läs Mer ... » Monsun

Kommentera