Fyra saker blev en helmysig grej!

Jag var ute i skogen och av en händelse hittade jag mossa (hör och häpna!). Jag plockade lite fin, mörkgrön mossa som växte där på ett nerfallet trädVid försäljning av hus. Läs Mer ... ». Det kunde göra sig mycket finare hemma hos mig tyckte jag:) Så när jag kom hem med en påse full med mossa började mannen ana oråd..”vad ska hon nu arrangera…?”
Jag tog en gammal, sliten lerkruka och placerade mossan där i. Sen tog jag en grön ljuskopp och tände ett värmeljus där i och satte in det i mossan. Enkelt, smidigt och helmysigt! Jag vet ju inte vad ni tycker men jag blev själv ganska nöjd:

Arrangemang med mossa och lerkruka
Arrangemang med mossa och lerkruka
Ljusarrangemang
Ljusarrangemang, foto utan blixt.

1 thought on “Fyra saker blev en helmysig grej!

  1. Sååå! Du har hittat till skogen utan Monne Monsun:) Tur att du hitta ut igen så att du kunde skapa fint………….KRAM

Kommentera