Helg Nytt

Carex
Carex

Lördagen börjar med att jag hittar CarexKattens no1 blev katternas nummer 1. Läs Mer ... » i sovandes i handfatet i badrummet. Vet inte om han behövde ligga där för att han haft en tuff utekväll ( nära till handfatet:) eller kan det kanske vara så att han behövde komma undan Lillmonstret? WolfieWolfies dag. Läs Mer ... » kan inte hoppa upp så högt ännu…….

Sedan när jag är ute och fixar lite i rabatterna, så kommer det en kisseSilver ring & söt Kisse. Läs Mer ... » vandrande,och den är JÄTTE lik CactusKattens no1 blev katternas nummer 1. Läs Mer ... ». SHIT!! Det är ju CactusKattens no1 blev katternas nummer 1. Läs Mer ... »!! Hur har han kommit ut?? JO, genom detta hålet.

Rymmarkatten
Rymmarkatten

Hålet i nätet
Hålet i nätet

CarexKattens no1 blev katternas nummer 1. Läs Mer ... » var duktig och satt kvar på insidan. ( fast jag tror nog att han insåg att hålet var för litet för han barbafigur:))

WolfieWolfies dag. Läs Mer ... » var som tur var inne, annars hade han nog också gett sig ut på äventyr. Men Cactus lät sig infångas enkelt och lätt, och sedan fick mannen sätt in ett nytt nät .Denna gången är det dubbelt.

Nytt dubbelt nät
Nytt dubbelt nät

På eftermiddagen var det kattinspektion igen. ”Köp en kiseSilver ring & söt Kisse. Läs Mer ... » och träffa dina vänner ” Alltså en himla bra anledning att man får tummarna loss och umgås lite………………………………. Alltid lika trevligt att träffa dessa ”Perstorpsbor” synd att ni bor så långt borta. De förärade oss en ENORM bukett med Gladiolusar, ja, den var så stor så jag fick dela den i två buketterFlorist. Läs Mer ... ». Så nu har jag njutning på två ställen. Underbart, blommorBilder. Läs Mer ... » gör en glad!

Gladiolus
Gladiolus

Gladiolus
Gladiolus

Söndagen har hittills varit kattvårdsdag. Drickafontänen har plockats isär och rengjorts. Lådan fixad ordentligt. Carex har fått en genomgång i pälsen, detta enorma pälsverk som är lockigt och blir tovigt på en gång man släppt ner honom:). Men han är tålig och duktig och låter en hållas, om än under ljudligt morrande. Annat är det med Lillmonstret, som inget annat vill än att sätta tänderna i……….. borsten……………..som tur är. Men detta tuggande i borstredskapen gör det ju inte lättare att försöka lära honom hur man ska bete sig när man blir borstad. Men trägen vinner heter det ju……….. Så det är bara att fortsätta kamma på honom……………………

Wolfie
Wolfie

Solen skiner idag, just nu i varjefall, så gå ut och fånga dagen.

MonneJag har gjort en tavla....... till vår nya shabby chic hylla. Läs Mer ... » Monsun

Kommentera