Hos Kung Bore i Trysil

Vi har varit och hälsat på Kung BoreJakten på våren. Läs Mer ... » i TrysilTRYSIL 2010. Läs Mer ... ». VårGryende vårar. Läs Mer ... » resaAlghero 2010. Läs Mer ... » började på allra sämsta tänkbara sätt………………… Bilen är packad, MonneSöndagskisar. Läs Mer ... » är installerad i framsätet med kudde o filt, Anders låser ytterdörren och säger hejdå till huset. Sätter sig i bilen för att vi ska börja vårt äventyr, och bilen låter  ett trött burrrrp,??????? En gång till, burrp. Totalt sten död! Inte vill den ut på äventyr inte.Bilen vill inte starta.Skoj! På med batteriladdaren och sedan in för att få igång  datornSamlat i datorn. Läs Mer ... » ( som inte heller vill starta, för den är gammal o trött)  Kollar när nått BiltemaTrädgårdstips!. Läs Mer ... » öppnar, det i Göteborg öppnar  kl.10.00. Ut i bilen och nu startar den snällt, har ju fått lite extra “mat” nu, och sedan bärFrukt och bär. Läs Mer ... » det av till Göteborg. Där inhandlas nytt batteri som Anders får installera ute på parkeringen.

Så är det köra, köra , köra.

Väl framme är det så fint, snö på träden, snö på taken. Kung BoreJakten på våren. Läs Mer ... » har varit generös och dekorerat hela lansdskapet i den vackraste vinterskrud. Här är underbart! Måndag morron och solen lyser från en klarblå himmel. Träden o granarna är som tagna ur ett sagolandskap.

Som sockervadd
Som sockervadd
Konstverk
Konstverk
Solbelyst
Solbelyst

Vi får en fantastisk vecka rent vädermässigt, solStranden har öppnat. Läs Mer ... » i två dagar, nysnö i backen i tre dagar. Det är bland det bästa som finns, att få va först i den fina släta backen…………… min backe, mina spår:) Ingen blåst, snöAdventsljusstake 2010. Läs Mer ... »n får ligga kvar på träden hela veckan. Det är så fint och vackert!

Min backe, mina spår
Min backe, mina spår

 

Sagoland
Sagoland
 

Sedan kunde ju min kropp varit mera samarbetsvillig……………. har aldrig åkt så lite någon gång och sedan haft så jä-la ont!! Överallt! Skit sur! Sedan trillar jag så klart oxå, det gör ju inte saken bättre. Fort går det oxå när man trillar. Där åker man i backen och gör fantastiska svängar…………. och  POFF så bara ligger man där, som ett stort röttRött Rött Rött!. Läs Mer ... » kylskåp, på magen, i backen.Stavar och skidorBara bilder. Läs Mer ... » sprida omkring, inte ett dugg tjusigt:) Och mannen min bara beklagar att han inte hade kameran med sig!

Tur va det tycker jag, för nu kommer här bilderSamlat i datorn. Läs Mer ... » att njuta av.

 

MonneSöndagskisar. Läs Mer ... » SnöAdventsljusstake 2010. Läs Mer ... »flinga

Kommentera