Höstfint

Det är sånt här som kallas två själar och en tanke tror jag. Jag har oxå plockat kvittenMed hösten kommer kvitten. Läs Mer ... »…………

Skulle pynta lite höstfint till vårt middesbord och funderade ett tag på vad jag ville göra, och hur det skulle se ut.Då kom jag på snilleblixten att min man kunde sätta fast sånna där ljushållare på en bräda och så skulle jag lägga lite pynt runt och på den…………..

Men ibland så går man från klarhet till klarhet, och jag kommer på att jag har min fina “plåtlåda” som en plåtslagare gjort till mig……………. så jag tar min bräda och ställer den i min “plåtlåda” tar lite torra höstlövNu är det höst. Läs Mer ... », kastanjer,bokollon,kvittenMed hösten kommer kvitten. Läs Mer ... » ( som luktar så gott) och slutligen de sista hortensiaHöst Trädgårdsmässa i Ängelholms Hembygdspark. Läs Mer ... » blommorna från trädgården. Pyntar och piffar ett tag, och så blev det så här fint:)

Och en sak är extra roligt, för jag har flera gånger försökt att torka hortensiablommor. Jag har gjort efter konstens alla regler, men det har alltid slutat med att de skrumpnar ihopa till nåt trist trassel. Men nu, utan att det ens var meningen, så blev det jätte fina torra hortensiablommor kvar när jag skulle riva installationen. De är nu sparade och får förgylla tillvaron för oss ännu ett tag:)

(Klicka på bilden så blir den lite större)

Höst dekoration
Höst dekoration
Uppifrån
Uppifrån
Närbild
Närbild
(” Solen lyser på alla”)

Kommentera