Hur man skapar en romantisk rabatt i kärlekens tecken ♥

Romantik..kärlek..l’amour! Den kan flöda över så pass att vi vill visa det i vårGryende vårar. Läs Mer ... » egen trädgårdPelle & Elle i trädgården. Läs Mer ... »..tja, varför inte då fixa dit en söt rabattDet perfekta läget, finns det?. Läs Mer ... » då!?

Kärleksört (Sedum)

Kärleksört är en fetbladig växtPelle lever livet!. Läs Mer ... ». Det finns många olika arter av kärleksört. Den kan bli ca 60 cm hög. Den mår bra både i skugga och i solStranden har öppnat. Läs Mer ... » eftersom dess tjocka blad effektivt lagrar vattenI hemmet. Läs Mer ... » inför perioder av torka. Dess blommorBilder. Läs Mer ... » är rosaVitsippor har hälsat på. Läs Mer ... » och söta.

Löjtnantshjärta (Dicentra spectabilis)

Löjtnantshjärtans blommorBilder. Läs Mer ... » hänger i en rad på stjälken som böjer sig i en graciös båge mot marken. Blommorna är vanligtvis rosaVitsippor har hälsat på. Läs Mer ... » och det finns ävenSevärt på Ven. Läs Mer ... » vita varianter. Själva växten kan bli 50-80 cm hög. Löjtnantshjärtat börjar växa så fort värmen kommer på våren, och det kan tyvärr resultera i döda plantorVÅR!!!. Läs Mer ... » om det blir en frostknäpp någon natt. Därför måste man se till att skydda de små liven om frosten nalkas.

Löjtnantshjärta
Löjtnantshjärta

RosorBrudbuketten i all ära. Läs Mer ... »

RosorBrudbuketten i all ära. Läs Mer ... » har blivit lite av en symbol för kärlek. Då kan det ju passa bra med lite röda, rosa rosor i denna rabattDet perfekta läget, finns det?. Läs Mer ... ». Varför inte några buskrosor till och med, dem är ju så kära!

Buskros
Buskros

Placera gärna ett hjärtformat fågelbad, stenkreation, eller varför inte något romantiskt på armeringsjärn som jag tipsade om i avsnittet om en annorlunda trädgårdPelle & Elle i trädgården. Läs Mer ... ». Om du tycker det är svårt att skapa något själv så finns det gott om härliga, fina saker om du bara tittar runt lite i affärerna som du kan placera ut.

Elle

Kommentera