Hus och trädgård

Har man husVid försäljning av hus. Läs Mer ... » är det nästan självklart att man har någon form av trädgårdPelle & Elle i trädgården. Läs Mer ... ». Men var lugn, den behöver inte nödvändigtvis se ut som ett fotoSkapande verksamhet. Läs Mer ... » hämtat ur ”Allt om trädgårdPelle & Elle i trädgården. Läs Mer ... »”. Din trädgård berättar mycket om dig själv, precis som resten av ditt hem. Utsidan är ju faktiskt det första människor ser, och du vet väl hur betydande det första intrycket är..

Trädgårdsodling är verkligen en helårssysselsättning. Trädgården kräver omvårdnad och skötsel av dig nästan hela året. På hösten är det dags att gräva upp känsliga blommorBilder. Läs Mer ... » och knölarCharmiga Chokladblomman. Läs Mer ... », t ex dahlior. Och i samma veva är det dags att sätta lökar för att säkra blomsterprakten inför våren. Bra vårlökar är påskliljor, pingstliljor, tulpanerVårbukett med en twist. Läs Mer ... », krokusVårbukett med en twist. Läs Mer ... ». Sen till våren kan du ordna scilla, pensé, vårstjärna, pärlhyacint och placera ut i fina arrangemangFyra saker blev en helmysig grej!. Läs Mer ... ».

Vårplantering
Vårplantering

Mm, omfamna alla delar av trädgårdsåret och njut!

Höstlönnar
Höstlönnar

Trädgården personifierad

Vem påstår att trädgården bara ska bestå av blommorBilder. Läs Mer ... »? Det finns de som endast odlar grönsaker och frukt i sin trädgård. Eller dem som har en stor gräsmattaHur man binder en krans av vilda ängsblommor. Läs Mer ... » med endast några fruktträdFrukt och bär. Läs Mer ... » utplanterade. Du har säkert också sett de trädgårdar där man knappt ser röken av några växterSevärt på Sofiero slottsträdgård. Läs Mer ... ». Allt ser i själva verket ut att bestå av sten och grus, och på något ställe står ett par stiliga krukorI hemmet. Läs Mer ... » med fina, pampiga växterSevärt på Sofiero slottsträdgård. Läs Mer ... » i. Kan dessa kallas trädgårdar? Ja, självklart är dessa också trädgårdar, om än alternativa.

Kommentera