Jag är så himla snygg!

Här ligger jag
Här ligger jag

Här kommer några bilderSamlat i datorn. Läs Mer ... » på mig, jag är så himla snygg när jag ligger på deras nya röda bord.:)

Mamma säger alltid att jag är svår att få bra på bild och klagar på att min fina vita haklapp alltid blir för vitVita rabatten. Läs Mer ... ». Och jag ska jag vara helt ärlig så är detta väl inte den bästa bild som finns på mig, men jag tar med den ändå

Med vit haklapp
Med vit haklapp
Mina snygga toffsar
Mina snygga toffsar

På denna bilden har hon försökt att ta bild på mig utan blixt. Det fattar ju vem som helst som har en sill mellan öronen att det inte går utan att det blir lite grynigt, men man kan ju se mina fina toffsar och min förnäma uppsyn, så jag tar med den för den sakens skull:)

Jag
Jag

Jag måste få säga det själv, jag gör mig otroligt bra tillsammans med röttRött Rött Rött!. Läs Mer ... ». Ni ser väl hur den röda färgen så förträffligt framhäver den djupa lystern i min fina päls…………….

Nu är det nog
Nu är det nog

Och med denna bilden är det slut………………..

Ha det skönt.

Cura, ut valeas — (“Sköt om dig” )

FlowercoonJag får oxå hjälpa till. Läs Mer ... »´s CactusKattens no1 blev katternas nummer 1. Läs Mer ... »

( MonneSöndagskisar. Läs Mer ... » Monsun)

Kommentera