Jag har gjort en tavla……. till vår nya shabby chic hylla

Lite som scrap booking, fint handgjort papper klistrat på en canvastavla.Bilden på änglarna har jag skrapat på kanten för att få det att se lite “soft” ut, och så en pytteliten bit gammal spets. Det va det hela, men det blev rätt bra tycker jag och den passar bra på den nya hyllan.

 

sommar 061

Nya hyllan som A fick måla på en gång den kom hem. Köpt som chabby chic tallrikshylla…….men där hade de verkligen snålat med färgen, och den var alldeles för chabby för att passa hemma hos  oss 🙂 Såg ut som om den vatt med i en ……. tromb.

sommar 062

På nya shabby chicShabby chic goes oriental. Läs Mer ... » hylla platsar lite gammalt som kommer från A:s mormor och morfar och kanske är det ännu äldre för  hemma hos dom fanns det mycke från förr 🙂

Här kommer jätte söta sockerskålen och gräddsnipan och är det nåt jag är svag för så är det just det. Sockerskål och gräddsnipa. Fint!

 

sommar 066

Sex fina glas på fot,  de är säkerligen från nittonhundrafrösihjäl. De är inte ens en gång lika stora, men funkar utmärkt som ljuslyktor. Shabby chicShabby chic goes oriental. Läs Mer ... ».

sommar 065

Detta snygga fatet i pressglas har jag hitta på loppis, 20:- Ett fynd. Jätte fint att lägga vindruvorFrukt och bär. Läs Mer ... »  på. Ja, kakor oxå för den delen. 🙂

sommar 067

sommar 072

Denna jätte fina  skålen är oxå ett fynd från A:s mormor och morfar. Jag kan se hur den vatt fylld med pressgurka på söndags middagarna. Bilden är den inte rättvis, men visst kan ni ana er till hur fint den glimmar.

sommar 074

Till slut  en bild på min fina plåt burk. Inte gammal utan helt ny. Har haft små torra kakor i sig en gång. Men det var ju inte därför den blev inköpt, utan för de söta blomsterälvorna. Cicely Mary Barker heter hon som ritat så fantasifullt,massor av olika älvor i olika “blomkläder”. Någon gång på 1920 talet…………… de är söta än i dag.

Ta vara på dagen

MonneAtt vara fotomodell. Läs Mer ... » Monsun

Kommentera