Jag hjälper mamma och bädda

Hjälpsam som jag är hjälper jag så klart till med det mesta här hemma. Att hjälpa mamma och bädda är det jag tycker är roligast att hjälpa till med.

Bäddar sängarna
Bäddar sängarna

Här ser ni mig när jag håller på som bäst, jag fixar till det som är under sängöverkastet:)

Slätar till
Slätar till

Här försöker jag släta till täcket i den andra sängen. Ibland tycker jag att mamma är lite slarvig när hon fixar till sängarna så det är ju därför jag måste komma och bistå med min experthjälp, för att det ska bli riktigt snyggt och bra.

Tittut !!
Tittut !!

Ja, här ser ni  mig, jag är snart klar med mitt uppdrag. -Men và katten, har hon vatt framme med den där himla kameran igen!! Allt ska hon dokumentera, det är väl inte så himla märkvärdigt med kisar som hjälper till hemma, eller?:) Blir faktiskt lite sur…………….

Kamera snöret
Kamera snöAdventsljusstake 2010. Läs Mer ... »ret

-Yes, jag fick fatt i snöAdventsljusstake 2010. Läs Mer ... »ret till kameran, ska ta den med mig ut och gräva ner den. Så kanske det är slut fotograferat!

Tjingeling

Kommentera