Jag pimpar mitt vardagsrum

Har vatt på stan och kollat lite…………….. då hittade jag ett bord……………..just ett sånt som jag har velat ha så jäääääääätte länge. 😉
Frågan var bara skulle det passa hemma hos oss?
Å det var ju inget annat råd än att släpa hem bordet och kolla.

Nya Bordet 002

När det kommit på plats så får man prova sig fram hur det ska se ut på bordet. Jag  hade av alla lampor som vi har i  hela huset och provad vilken som passade bäst.

Och det gjorde faktiskt denna……..En gammal trotjänare som blivit fixad och pimpad, jag vet inte hur många gånger. Nu har den fått sig lite kristall prismor för att ytterligare förhöja dess skönhet 🙂Nya Bordet 003

Lite levande ljusAdventsljusstake 2010. Läs Mer ... » måste man oxå pynta med och dessa gamla trådrullarna ( har faktiskt varit trådrullar i ett tidigare liv) fick hand stöpta ljusAdventsljusstake 2010. Läs Mer ... » ( tack Maria) och blev piffade med virkad spets, och blev väldigt tjusiga tycker jag.

Nya Bordet 004

Lite böcker som skådebröd, och en gammal pressglas skål med torkad hortensiaHöst Trädgårdsmässa i Ängelholms Hembygdspark. Läs Mer ... » i ,fullbordar installationen och jag är så nöjd…………….:)
Skit fint blev det tycker jag.
Vad tycker ni?

Nya Bordet 007

Nya Bordet 008

MonneAtt vara fotomodell. Läs Mer ... » Monsun

Kommentera