London

Uppe i det blå
Uppe i det blå

Har varit i London i några dagar. Syrran med man och barn var oxå med .Vi ( mannen min och jag) hade ett rum uppe under takåsen, hela 91 trappsteg från frukostrummet till våran fågelholk! Det var jobbigt att ta sig upp kan ni tro. Men vi hade en fantastisk utsikt, ut över en liten gränd med små tvåvånings husOm du flyttar till hus. Läs Mer ... » som man fixat till och gjort fina. En av dagarna tog vi oss en liten promenad i den lilla gränden….Mot slutet av promenaden tyckte vi att,- luktar det inte häst??? Och minsann hade dem inte stall där oxå, mitt inne i London.  Så klart så rider man i Hyde Park som ligger alldeles intill där vi bodde, men det kändes ändå lite skumt med hästar, sådär, inne i denna enorma stad.

Högt uppe till höger är våran fågelholk

Gått har vi gjort så att fötterna gör ont, till Harrods, till Natural History MuseumROM. Läs Mer ... », upp och ner i tunnelbane- tunnlarna, in och ut ur tågen, hit och dit och fram och tillbaka, men vi hann med mycket. En dag var vi ute i Camden Town. Marknad på längden och på tvären, kläder, väskorTova. Läs Mer ... », smycken, fantastiska skor :), piercing och tatueringar, you name it! Där kunde man spendera en mindre förmögenhet.

Camden

Att flygaVeckans Pelle, v. 51. Läs Mer ... » är ju så där roligt , men det gick OK för oss alla.  Syrrans unge tyckte väl inte att det var det bästa stället som man kan vara på ( ombord på ett flygplan) men han fixade det galant. Han fick ävenSevärt på Ven. Läs Mer ... » prova på att bli kroppsvisiterad på Stansteads flygplats och sedan inkallad av tullarna i Göteborg 🙂 Men är man på äventyr så är man, och då kan man lika bra prova på så mycket så möjligt, så kan man lägga det i sin upplevelse låda.
Lev väl

Kommentera