Lördag/söndag, en helt vanlig helg

 

Ja, helt vanlig var den faktiskt inte, för i lördags var våra goda vänner här och fikade och kollade in lille WolfieJag får oxå hjälpa till. Läs Mer ... ». Han var för ovanlighetens skull hyfsat stillsam och vi kunde äta i lung och ro utan hans inblandning, för då sov han.

Skönt! Han är på allt som går att äta, som om han vore utsvulten den stackaren. Hade han inte sovit tror jag nog att han oxå hade ätit äppelpaj med vaniljsås:)

Av vännerna fick vi denna supersöta orkidee som har små gulliga blommorI hemmet. Läs Mer ... ». Så här ser den ut.

 

Orkidee
Orkide
 Och så här ser den ut när jag lekt lite med bilden.
Monsunen har lekt lite
Monsunen har lekt lite

Blev glad för den, för jag gillar orkideer, gillar nog alla blommorI hemmet. Läs Mer ... » faktiskt.

************
I dag söndag har vi  haft en lite “icebreaker” här hemma. WolfieJag får oxå hjälpa till. Läs Mer ... » och Catus har sovit i samma stol ute i paviljongen. En härlig syn!
Sov stund i stolen
Sov stund i stolen
Mys stund
Mys stund
Carex
Carex
Jag tror att CarexKattens no1 blev katternas nummer 1. Läs Mer ... » njutit lite av att slippa ha lillen hängandes på sin rygg, tuggandes på CarexKattens no1 blev katternas nummer 1. Läs Mer ... » öra:) För det är så Wolfie går till attack, börjar så gulligt att slicka Carex på örat, men innan nån hinner att reagera så biter han lite i stället och sedan är brottningsmatchen i full gång:) Fast Carex är så snäll och tar inte hårt förrän han tycker att nu är det nog.

Kommentera