Mera Rügen

Jag får ju ta och berätta lite om Binz oxå, den lilla badorten som vi bodde i. Där finns en jättelång, och då menar jag jättelåååååång sandstrand. Vattnet är klart och fint , men tyvärr var det nog inte mer än så där 16-18° varmt i vattnet så jag fick bada själv. ( ja, det fanns ju så klart andra som badade) men min badkrukaNu är jag redo för höststormarna!. Läs Mer ... » till make kunde inte förmå sig mera än till ett ” engelskt” badStranden har öppnat. Läs Mer ... ». Ett “engelskt” badStranden har öppnat. Läs Mer ... » är tydligen när man går ut en bit i vattnet, drar upp byxorna lite och badar fötterna. 🙂

Stranden  med de härliga korgstolarna
Stranden med de härliga korgstolarna

Tyvärr blev det inte av att jag fick sitta och sippa vin i en sådan här korgstol, för den kvällen det var tänkt hade det tyvärr regnat en skvätt och allt var blött.

Lååånga stranden
Lååånga stranden

En härligt lång strandpromenad finns oxå, trevlig att flanera på på kvällskvisten för att leta upp nåt mysigt ställe att äta på.

Hus
Hus
Mysiga hus
Mysiga hus
Mera hus
Mera hus
Gillar de fina husen med snickarglädje,burspråk och balkonger.
Gågatan var väl som gågator i alla semesterorter, smycken, suvenirer och krafs.
Men vi hittade en guldsmed som gjorde de mest fantastiska smycken i silver10° kallt och Frost i trädgården :). Läs Mer ... », tex. grodor och drakar.
Jag var jätteduktig och köpte inga smycken!! Man kan ju inte hänga på sig hur mycket som helst, eller kan man 🙂
Men jag kunde inte låta bli att ta med mig hem, en en riktig gladfigur. Han är inte så stor, så där en 5 cm. Men han lyser av stolthet över sin fångade fisk, och hans små framtänder är helt fantastiska. Han står i hallenHallen klar!!. Läs Mer ... », så att man kan se honom när man kommer hem. Och jag förundras över hantverksskickligheten varje gång jag tittar på honom, och önskar att jag oxå kunde……………………………
Glad uttern
Glad utter

Kommentera