Nu är jag redo för höststormarna!

Nu är hösten verkligen här!

Gångstig i Ängelholm längs med ån
Gångstig i Ängelholm längs med ån

Men som vanligt vill man ha det som inte går att få så därför får minnen duga. Tex så önskar jag att sommarenUterum med MarliX. Läs Mer ... » skulle varit längre, eller iallafall när den är förbi så känner jag det så..jag som inte fick badat i havetSTORM. Läs Mer ... » en endaste gång! Det!, mina vänner, är skam på torra land!!

Vid bryggan, nära Klitterhus
Vid bryggan, nära Klitterhus

För att lindra mina badkrukenerver så behövs bara en titt ut genom fönstret denna måndagkväll, det blåser friska vindar och regnet smattrar mot rutan. Jag nöjer mig nog med lite havsutsikt istället!

Skälderviken
Skälderviken, med hamnen till vänster
Förtöjda båtar
Förtöjda båtar

HavetSTORM. Läs Mer ... » går verkligen att älska och njuta av året om! Nu hoppas jag på några riktigt saftiga höststormar som sköljer upp havets skatter på strandenStranden har öppnat. Läs Mer ... »… Då ska jag på upptäcksfärd! Hänger du med?? //Elle

Kommentera