Nymfparakiten Pelle har en ny bur! Vecka 4

Hej allihopa!
Jag har nu äntligen avancerat och fått en större bur. Det var ‘farmor och farfar’ som hade den hemma hos sig innan, och så fick jag den när dem inte skulle ha den mer. Visst är den stor?!

Pelles nya bur
Nymfparakiten Pelles nya bur

Ett tag efter jag installerat mig i den nya buren så fick jag ävenSevärt på Ven. Läs Mer ... » ett nytt täcke. Det är svartBröllopsklockor ringer. Läs Mer ... » med vittAdventsljusstake 2010. Läs Mer ... » mönster och jättefint! Elle & Jens pratade om ‘ett fynd från Ikea’ men jag bryr mig inte, det är ju modernt och snyggt. Passar precis till en fågelPelle är uträknad!. Läs Mer ... » som mig:)

Mitt snygga täcke
Mitt snygga täcke

Nästa gång ska jag berätta om några av mina nya bravader, för nu kan jag flygaVeckans Pelle, v. 51. Läs Mer ... » igen! Kvidevitt!

Kommentera