Pimpad skolåda för receptsamling.

Har en skolåda som jag lägger alla mina utklippta recept i. Ni vet de där som man tycker ser så goda ut när man ser dem i tidningen, men som man sedan sällan lagar……………….:)

Mina mellanlandar i skolådan, och där får de ligga tills jag provlagat något. Är det OK så hamnar receptet sedan i pärmen istället.

Men min skolåda började se lite trist ut så jag tyckte det va dax att pimpa den lite.

Som ni ser så va ju redan lådan dekorerad med bilderSamlat i datorn. Läs Mer ... », men den började ändå bli trist. Så jag har skrev RECEPT med stora bokstäver som jag skar ut och sedan, klistrade jag det på lådan tillsammans med lite annat smått o gott.

Recept

 Skar ut bokstäverna till MAT oxå.

När jag klistrat dit saker så jag var nöjd. Tejpade jag in allt, hela låddan, i silvertajp. 🙂

 

Nu ska man göra mönster  på tapen, så att det liknar  märken som kan komma på metall, och trycka till alla konturer på det man klistrat dit, så att det syns bättre. Och sedan ska man kladda på svartBröllopsklockor ringer. Läs Mer ... » färg. Den ska torkas av innan den är helt torr………….

 

Där kan man få hålla på ett tag att dutta på färg och torka av färg. Jag hade lite dålig belysning där jag stod så jag tyckte att den blev lite för mörk när jag väl var klar. Men jag är rätt nöjd ändå. Å det är ju så himla roligt ………….:)

Och nu kan den stå i köket och samla i sig fler recept………

 

 

 

MonneTomtar på loftet. Läs Mer ... » Monsun

 

Kommentera