Samlat i datorn

Sitter och kollar runt lite i datorn, vad som finns sparat och vad som ligger var nånstans. Man samlar ju på sig hur mycket som helst. Foton, andra bilder, mail, musik, brev och en massa text och ord………..

På ett ställe hittar jag denna här roliga dikten.

OBS! jag har ingen aning om vem som är upphovs kvinna till denna så träffande text.Men jag hoppas att ingen tar illa upp för att jag här, och nu delar dessa ord med er. Just så här ser jag ut i spegeln många mornar.

Jag ser mig i spegeln, oh, hu, vilken fasa,

Jag börjar vid toppen , en urtvättad trasa.

Sen ögonen som har förlorat sin glans

så glittrande blickar, nej inte en chans.

Sen under vart öga är skinnet på sladden,

Ja, jämförbart är, om du tänker dig ”Tjadden”

Sen kollar man hakan, där skäggstråna växer

Båd krokiga, vita och långa som på häxor.

Man kommer till bysten, som stor är och hänger

Men utan nån BH, dock slänger och dänger.

Men samlar man upp de pocherade äggen

Ja då ”silikonare” släng er i väggen.

Mitt midjemått är väldigt svårt att infånga

Jag mäter i tum, för centimeter blir för många.

Ja, formerna har försvunnit med åren

Och det gör ju inget, jag tittar på låren

och då får man tänka , det är ju som så ,

att just nu är det inne med belgisk blå………………

Erkänn att du sitter och ler.

Ha en himla bra dag

MonneSöndagskisar. Läs Mer ... » Monsun

Kommentera