Shabby chic goes oriental

 

Så här såg vårt sovrum ut innan det fick sin make over.

Inget fel på det alls faktiskt, trivdes bra med den varma ombonade färgen.

Men det var fruktansvärt dålig kvalitet på tapeten ( fast den var dyr:( så den hade massor av avskavt där det vita lyste igenom och på några ställen hade jag bättrat med egenblandad färg  som livsuppehållande åtgärd. Men tillslut så går det inte längre och en renovering blev nödvändig. Jag hade tänkt mig en light version, bara fixa väggar och tak. Men när A frågar vad ska vi ha för golv?  Då var jag ju inte sen att hänga på 🙂

sommar 190

Men då blev det så här mycket mer jobb. Vi fick riva garderoben och ta ut all inredning, för golvet skulle läggas ävenSevärt på Ven. Läs Mer ... » där.

höst 026

IMG_1633

Men det blev klart, och vi är så nöjda, det blev så himla fint att sätta tapet bara så, i hörnen, hade först bara tänkt att ha det i ett hörn , men det blev i båda, och sängen och sängborden passar precis emellan.

IMG_1635

 

IMG_1636

Visst ser det läckert ut?

IMG_1637

Denna härliga och lite annorlunda lampan hittade jag på Systrarna Olsson och den blev ju bara så rätt. Med en rosatonad lampa i blir det ett så  mysigt ljusDekorera ditt hem. Läs Mer ... ».

IMG_1630

Kuddar från Indiska i en salig blandning. Tyckte nästan att jag tog i i överkant när jag valde dom , men de passar jättebra i rummet och blir en fin färgklick på sängen.

IMG_1639

 

IMG_1646

Och så har jag äntligen fått fönsterbänkar i sten, kalksten. Nu kan ju kisarna försöka tugga av hörnen om de kan 🙂 Och om de somnar på fönsterbänken och glömmer att de ligger just där, så lär de kunna trilla ner utan att riva  stora riffsor i den.

IMG_1649

Lite “gammelvarning “på denna mattan , men den passar fint in och det behövdes en färgklick i allt det vita och gråa. Tyvärr så gillar CarexIbland vill man bara vara ifred. Läs Mer ... » den lite väl mycke, och när jag inte är hemma så vässar han klorna i den 🙁  inte bra alls!

IMG_1648

Måste ju ha med lite kisar oxå så här kommer han som tuggar av hörnen på fönster bänckarna,

IMG_1651

och här har vi CactusIbland vill man bara vara ifred. Läs Mer ... ». De har inga som helst problem att vältra sig bland sidenkuddarna, utan tycker tvärtom att det kan va rätt mysigt.

Carpe Diem

MonneAtt vara fotomodell. Läs Mer ... » Monsun

Kommentera