………. skön grön sommar oas.

Ja, man kan knappt tro det….kolla vad humlen har växtPelle lever livet!. Läs Mer ... ». Det blir som en grön väggÄggta pyssel............:). Läs Mer ... ».

Härligt insynsskyddat,lummigt och mysigt. Här kan man sitta och sova med munnen öppen utan att nån ser en 🙂

VårGryende vårar. Läs Mer ... » härliga paviljong har varit fantastisk att sitta i dess ljumma kvällar vi haft i sommarStranden har öppnat. Läs Mer ... ». Tänk er, alldeles mörkt överallt och sedan tänderFlying Eagle´s Lone Wolf. Läs Mer ... » man alla ljusDekorera ditt hem. Läs Mer ... » och lycktor. Det är som att förflyttas till en annan värld. Man bara njuter av att vara…….Ja,  med ett glas bubbel förhöjs ju så klart känslan av välbefinnande 🙂

Duktig gubbe jag har som kan förfärdiga mina ideer ♥ och bygga fina paviljongen.

sommar 015

Dammen är på plats och de lata kisarna som inte orkar gå in, kan sitta där och dricka istället. Ja, Wolfen och CarexIbland vill man bara vara ifred. Läs Mer ... » dricker så som kisar gör, men CactusIbland vill man bara vara ifred. Läs Mer ... » är ju lite fin i kanten och han nedlåter sig inte till att sitta och lapa vattenI hemmet. Läs Mer ... » i en damm, ingen annan stanns heller för den delen. Om det nu måste drickas så doppar man lite försiktigt ner sin vänster tass som sedan slickas torr :).

sommar 017

Här är vårt gröna hörn. De stora blommorna med lite roströda blad, och med gröna blad är Kannor. De bor i vårt förråd över vintern, plockas fram torra och risiga på våren, får ny jord, lite kärlek och vattenI hemmet. Läs Mer ... ». Då blir de så här snygga och höga. Tomaten, längst till höger, har vi fått av vänner och den är full av tomater,men de är fortfarande gröna. LäggÄggta pyssel............:). Läs Mer ... » ävenSevärt på Ven. Läs Mer ... » märke till det pimpade stupröret……. det kommer inte att frysa i vinterVinter på Fredriksdal. Läs Mer ... » 🙂

sommar 016

Lite för själen och lite för kroppen,  här kan man sitta och bara vara.

sommar 008

Växtkraft! Den nedersta krukan , med för oss okänt innehåll, blev bara kvar på altanen när det var höstLjusglimtar i vardagen. Läs Mer ... ». Där stod den, och innehållet gick hädan i den kalla lååååånnga vintern………innan vi kom till skott att fixa på altanen ( tur att det var en lång seg vårGryende vårar. Läs Mer ... » som aldrig kom igång riktigt) Så hade det minsann börjat att spira i den lilla krukan. Och kolla nu, som den växer…………långa frodiga rankor, härligt 🙂

sommar 004

Wolfen myser på altanen, han gillar att ligga i  gräset, såhär intill nån kant. Förmodligen lite svalare där.

sommar 005

Nyförvärvet: Gargoylen, vår drake som ska vakta på altanen. Tänk när han får lite patina, lite grön mossaFyra saker blev en helmysig grej!. Läs Mer ... »…… Då kommer han att se ut som om han alltid bott här .

sommar 007

Fina blomlådan.

sommar 010

Hemmagjorda spiror.

sommar 014

Naken dam……

sommar 018

 

Palletblad, en fantastik krukväxt som funkar aldeles utmärkt i trädgården på sommarenUterum med MarliX. Läs Mer ... ». Och det verkar som den inte gillas av fjärilslarver heller. För vid detta laget är våra pelargoner nästan uppätna av fjärilslarver ( gillar fjärilar, men i år har de gått hårt åt mina blommorVitsippor har hälsat på. Läs Mer ... » och då blir jag lite sur, de bajsar äckliga skitar när de börjar bli stora, och mina blommorVitsippor har hälsat på. Läs Mer ... » är aldeles håliga av deras ständiga ätande)

Men innan de blev uppätna så blommade de fint,Äppelblomspelagonerna. Så det får man väl va nöjd med. Och nöjd är jag med vår fina gröna oas……. Men det kunde man inte riktigt tro så där tidigt i våras, att det skulle bli så här grönt och fint.

Visst är vår natur fantastisk.

MonneJag pimpar mitt vardagsrum. Läs Mer ... » Monsun

  • Potius quam bene — “Hellre än bra”

Kommentera