Stranden har öppnat

SolI hemmet. Läs Mer ... », värme och sommarHur man binder en krans av vilda ängsblommor. Läs Mer ... »! Vem ser inte fram emot denna underbara årstid? Okej, okej..jag vet att vissa inte tycker om sommarenUterum med MarliX. Läs Mer ... ». Men det beror ofta på olika besvär som man kan ha av värmen och solen. Jag älskar i alla fall sommarenUterum med MarliX. Läs Mer ... »..för då är det strand, bad, grillning, solI hemmet. Läs Mer ... » och lätta kläder som gäller! Men såklart, jag tycker inte om att märka att vissa av mina sommarkläder inte passar mig..och att mitt favoritsommarlinne är borta!! När jag upptäckte det sa mannen: “Men det måste du glömt på stranden..” Jaha, men jag vill ändå ha det tillbaka!! Typiskt, nu får jag försöka hitta ett likvärdigt 🙂

I vilket fall som helst så invigde vi strandgrillingen för säsongen i början av april. En såhär vacker kväll skänktes oss då!

Stranden
Stranden

( Någorlunda) varma sommarhälsningar//Elle

Kommentera