Tulpaner som lever livet

Jag plockade tulpanerVårbukett med en twist. Läs Mer ... » i en trädgårdDet perfekta läget, finns det?. Läs Mer ... » och satte dem i en vasDe små sakerna i livet... Läs Mer ... » på köksbordet, där började dem leva sitt eget liv:) Till en början var dem som vilka tulpanerVårbukett med en twist. Läs Mer ... » som helst, gröna och knoppiga.

Slutna tulpaner
Knoppiga tulpaner

Sen började dem växa, bli rödare, slå ut och till slut var dem all over the place! Därför är rådet att låta dem stå kvar i trädgården och få blommaGula rabatten. Läs Mer ... » på sitt normala vis..fast dem var ganska fräcka!

Tulpaner
Utslagna tulpaner
Närbild på tulpan
Närbild på tulpan
Tulpan
Tulpan

Den dagen då jag hade plockat tulpanerna blev middagsbordet dukat såhär! Ser inbjudande ut tycker jag med matchande porslin och färgerRöda rabatten. Läs Mer ... »🙂 Och levande blommorBilder. Läs Mer ... » på bordet fräschar alltid upp!
Detta känns ganska ekonomiskt, miljövänligt och eko-tänk också. Med tanke på att köksmöblemanget och porslinet är ärvt, duken är hemmasydd av mannen, soppsleven och skedarna är begagnade, vasen var en present, gurkan är svensk och tulpanerna självplockade från en trädgårdDet perfekta läget, finns det?. Läs Mer ... ». Mer kan ni inte kräva av mig på ett och samma tillfälle! 😀

Dukat för två
Dukat för två

Kommentera