Vad säger blommorna?

Det här med att antalet och färgen på blommorVitsippor har hälsat på. Läs Mer ... » betyder något kommer på tapeten titt som tätt.. speciellt när det är dags för bröllopsdag, årsdag och liknande. Fast ävenSevärt på Ven. Läs Mer ... » om jag är floristMamma-barn-bukett. Läs Mer ... » så säger mitt blomsterälskande hjärtaHemma pysslat. Läs Mer ... »: “Vaddå välja färg för att det betyder något? Jag tar blommorna som är vackra och som jag känner passar denna person eller tillfället!” Japp, ni läste rätt! Men om ni nu ändå är nyfikna så kommer listorna nedan, enjoy!

Antalet blommorVitsippor har hälsat på. Läs Mer ... »

En – Du är allt för mig.

Två – Jag vill resaAlghero 2010. Läs Mer ... » bort med dig.

Tre – Jag vill träffa dig igen.

Fyra – Jag högaktar och tackar dig.

Fem – Jag vill göra allt för dig.

Sex – Jag tror inte på dina löften.  (ouch!)

Sju – Jag älskar dig.

Åtta – Jag är din intill döden.

Nio – Jag vill vara ensam med dig.

Tio – Vill du bli min hustru / man.

Färgen på blommorna

RosaVitsippor har hälsat på. Läs Mer ... » – Jag är förälskad och trogen.

Röda – Jag längtar efter dig.

Orange – Jag är din vän.

Mörkröda – Jag väntar på dig.

Lila – Jag önskar dig all lycka.

Blå – Jag är dig trogen intill döden.

Gula – Du är solen i mitt liv.

Vita – Jag tror på din ärlighet och oskuld.

Så..något du kommer ha nytta av i fortsättningen?// Elle

Kommentera