Våren

Jag cyklade genom skogen och där växte både granar och björkSTORM. Läs Mer ... ». Och ävenSevärt på Ven. Läs Mer ... » lite fint, stelt gräsPelle & Elle i trädgården. Läs Mer ... » vid ett vattendrag. Jag cyklade där i egna tankar och när jag såg en omkullfallen björkSTORM. Läs Mer ... » fick jag plötsligt för mig: “Lite björkris skulle vara snyggt där hemma”. Tänkt och gjort, några raska ryck senare cyklade jag glad i hågen hemåt med en halv björk över styret;)
Vi måste övertala oss själva att våren nu faktiskt, äntligen har kommit! Ett sätt vi kan göra det på är att pyssla om våra hem med blommorBilder. Läs Mer ... » och med våriga, fräscha färgerRöda rabatten. Läs Mer ... » på dukar och gardiner. Gör rent husOm du flyttar till hus. Läs Mer ... » och vädra in våren. Ut med tunga, mörka mattor och in med ljusa, lätta trasmattor. När vi har bjudningar och fest så placera lite blommorBilder. Läs Mer ... » på borden, vårmotiv på servetterna och varför inte slå slag i saken och bjuda på grillat! Det är du som får bjuda våren att stiga på.
En del av oss är så lyckligt lottade att dem bor i husOm du flyttar till hus. Läs Mer ... » och därtill hör oftast en trädgårdsbit, andra har kolonier som är minst lika härliga. Att pyssla där kan ge den där övertalningen jag pratade om innan. Känn jord mellan fingrarna, solen bränna i skinnet och musklerna värka. Resultatet låter sig inte vänta, utan det märks både på trädgården, och på dig själv. Med våren kommer tulpanerVårbukett med en twist. Läs Mer ... », penseer, vitsipporVitsippor har hälsat på. Läs Mer ... », gröna trädVid försäljning av hus. Läs Mer ... », sköna maj, doftande syrener, glada studenter..och innan vi vet ordet av så är det sommarHur man binder en krans av vilda ängsblommor. Läs Mer ... »! Ut och njut!!

Björkris
Björkris
Närbild av redet
Närbild av redet
Rede av björk
Rede av björk

Kommentera