Veckans Pelle, v. 50

Jag, alltså PellePelle är uträknad!. Läs Mer ... », skulle få min bur städad och ville då passa på att titta på alla saker jag aldrig ser annars.. För på motsatta sidan i köket är jag aldrig på upptäcksfärd. Men just idag blev överdelen av min bur placerad på diskbänken när städning pågick. Det finns flera goda skäl till varför jag inte brukar vara på andra sidan..ni vet, diskbänken är hal och den blänker..ur kranen kommer vattenI hemmet. Läs Mer ... » och den låter ju konstigt. Och där finns också spisen, när det kokar i grytorna är jag duktig och visslarPelles upptåg, vecka 6.. Läs Mer ... » till.  För vi vill ju inte att det ska koka över eller brännas vid. Det ljudet som grytorna avger är skrämmande, och jag är alltid duktig och håller mig borta därifrån. Jag menar, man är inte så dum så att man flyger bort till den kolossen som både är varm uppe på och inuti, det skulle ju vara idioti! Dessutom har jag det så bra på Min sida av köket, för där finns min trygga bur som jag kan klättra in i om jag känner mig hotad. Men en liiiten upptäcksfärd är helt okej.

Pelle speglar sig
Pelle speglar sig
Pelle tittar in i skåpet
Pelle tittar in i skåpet
Pelle sitter i skåpet
Pelle sitter i skåpet

Ja, till slut hamnade jag uppe i skåpet där det fanns mer saker att titta på, smaka på och prata med:)

Kommentera