Wolfies dag

Vad är det hon har släpat hem?
Vad är det hon har släpat hem?

En dag när mamma kom hem hade hon med sig ett konstigt stort platt djur…………. Jag var lite rädd för det först, för det var såååååååååååååå himla stort. Men det luktade byte!!!! Hon la det på soffan, min soffa, och där låg det, alldeles platt och stilla. Jag smög mig sakta fram och gjorde mig så lång som jag kunde, nästan en hel meter blev jag, och så luktade jag försiktigt på det konstiga djuret.

Mmmmmm det luktade verkligen djur………………… Skit det rörde på sig, bästa att jag dödar det riktigt ordentligt om det ska va i min soffa. Snabb som en blixt hoppar jag upp på det stora djuret och ger det dödstöten i nacken. Jag biter och river och ruskar och så slutar den att röra sig……………………..

Biter det i nacken
Biter det i nacken
Ruskar och sliter
Ruskar och sliter
Krafsar och drar
Krafsar och drar

Nääääääääääää, det där sista var ju inte sant förstås, för det som händer var att mamma kommer och schasar iväg mig, och säger “den är redan död, låt bli och krafsa i fårskinnet!!” Och så tar hon fårskinnet och hänger ut det på vädring, – ”för det luktar nog lite mycke får om det”. Och när det kommer tillbaka in igen efter några dagar så är det inte lika roligt längre……………….:( Synd, jag hade sett fram emot några riktiga bataljer med det stora odjuret, nu får jag ta och bita CarexKattens no1 blev katternas nummer 1. Läs Mer ... » i benet istället.

HaD

WolfieFrån stökig "City Dump" till.......... Läs Mer ... »

MonneSöndagskisar. Läs Mer ... » Monsun

Kommentera